Echt Radmilo, een boek van Radmilo Soda, personal trainer van het RTL programma Obese

Een ietwat rommelig boek. Geen kookboek of fitnessboek maar van alles wat. Het gaat over voeding, bewegen, spijsvertering, hormonen, emoties en stress. Volgens Radmilo hangt dit allemaal met elkaar samen. Het doel van dit boek is dat je erachter komt wat het beste voor jou is en een verbeterde versie van jezelf wordt.Lekkere recepten met mooie foto's in Echt Radmilo

Radmilo Soda heeft verstand van zaken. Prettig is dat hij niet zwart-wit is. Hij benoemt bijvoorbeeld de verschillende visies over het eten van zuivel, de voors en tegens maar legt de keuze bij de lezer: luister goed naar je eigen lichaam. Zo gaat het ook bij cafeïne en alcohol: feiten, uitleg en verschillende kijken op de zaak. Hij gaat in op de huidige superfood trend en geeft goedkope alternatieven.

‘Echt Radmilo’ bevat een lifestyle resetting programma. Een programma van 5 weken waarbij je anders moet gaan leren eten. Handig is dat er originele en smakelijke recepten bij staan.

Naast voedsel geeft hij veel aandacht aan bewegen. Mocht je niet naar de sportschool gaan: je kunt flink vooruit met de oefeningen die hij beschrijft. Voor een aantal moet je wel wat aanschaffen (foamrollers, een elastiek en wat gewichten).

Samengevat: inspirerend boek met goede tips, mooie foto’s en lekkere recepten.

Echt Radmilo - oefeningen Echt Radmilo - hormonen en stress

 

Auteur: Radmilo Soda
Titel: Echt Radmilo. Mijn visie op voeding en lifestyle
Uitgever: Prometheus, Bert Bakker
Bestel bij Bol.com

 

Delen?
Twitter
Pinterest
Instagram
RSS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *