Elk nadeel hep z’n voordeel. Ik heb net weer mooie herfstplaatjes kunnen schieten.

Iets wat niet lukt tijdens het rennen maar wat prima gaat als je moet wandelen.

Het lopen ging verdorie weer niet. Sinds januari heb ik een knieblessure. Ik heb het lang aangezien met het idee dat het een luxeprobleem was. Een paar maanden terug heb ik toch maar hulp gezocht. De fysiotherapeut heeft de boel bekeken en mij vanwege platvoeten zooltjes geadviseerd. √Čn nieuwe schoenen en een grotere pas.

Ik loop dagelijks op die dingen in de hoop dat ze werken. De ene keer gaat het rennen aardig. Dat wil bij mij zeggen dat ik pas pijn krijg bij 3 km en dan moet gaan wandelen. Afgelopen week heb ik ruim 6 km gerend op de loopband en 2 dagen erna daarna kon ik 5 km rennen op de weg! Ik dacht dat er een doorbraak was: ‘de loopband had mijn knie gereset en de problemen waren over’.

Vandaag ging ik optimistisch weer rennen. Het regende aardig maar ik had mijn hoop gesteld op het lopen van 7 km. Helaas. Na amper 4 km moest ik stoppen, een enorme domper. De kans dat ik de 7Heuvenloop zal halen half november wordt steeds kleiner.

Ik denk ook dat ik mijn lidmaatschap maar zal opzeggen bij de atletiekclub. De afstand van het inlopen kan ik behappen, drie rondjes rond de baan. Maar de rest gaat niet lukken.

Komt het ooit nog goed? Ik word er tamelijk moedeloos van. Het rennen op een loopband vind ik echt niet leuk en van zwemmen word je nat.

Mooie paddenstoelen
Mooie paddenstoelen onderweg
Delen?
Twitter
Pinterest
Instagram
RSS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *