Tja, wie ben ik.

Mijn naam is Elsbeth. Ik heb een lief en drie kinderen. Ik werk als content manager voor een website en vul mijn dagen verder met lezen, eten, sporten, foto’s maken en slapen. Zo ongeveer. Soms komt er nog een filmpje bij of een uitstapje.

Ik vind het leuk om stukjes en tweets te schrijven en daar mooie foto’s bij te maken of te zoeken. De onderwerpen die mij interesseren zijn eten en sporten en zaken die daarmee te maken hebben. Ik probeer gezond te leven maar vind het wel een gedoe.

Het is een gedoe om op gewicht te blijven zonder te veel met eten bezig te zijn. Dat lukt niet. Ik blijf wel op gewicht maar dat lukt me alleen met de app van MyFitnessPal. En dat riekt naar orthorexie.

Het is een gedoe om elke keer weer de moed bij elkaar te moeten rapen om de deur uit te stappen om een rondje te rennen of om naar de sportschool te gaan. Meestal gaat dat goed. Maar het voelt te vaak als moeten.

Het is een gedoe om alle artikelen te lezen over het wel of niet goed zijn van olijfolie, roomboter en kokosolie. Koolhydraten, gluten en spelt. Elke keer weer nieuwe hypes en inzichten. Ik heb zo langzamerhand mijn eigen ideeën: wel gluten, niet te veel koolhydraten, zelden spelt. Wel olijfolie, niet te veel roomboter en geen kokosolie. Niet omdat kokosolie en spelt niet goed zouden zijn, maar omdat het veel gedoe is en duur bovendien.
Ik eet geen suiker behalve wat pure chocolade van 85%.

Tja, wie ben ik? Ik ben niet erg principieel, moge dat duidelijk zijn.

Wil je reageren? Onder de artikelen kun je je reactie kwijt. Mailen kan ook, via Contact.